skip to Main Content

Ik heb als verandermanager, coach, lijnmanager en management consultant organisaties en mensen geholpen met het doorvoeren van veranderingen in strategie, inrichting, werkwijze en gedrag. Mijn scherpe verstand en goede antennes voor menselijke verhoudingen helpen me om zelfs  in complexe en politieke omgevingen de benodigde resultaten tot stand te brengen. Daarbij maak ik gebruik van een breed scala aan verandermanagement methodes, LEAN (Black Belt) en de laatste tijd ook Agile, Nudging, Viral Change en Psychologische gedragsinterventies.

Organisaties die wendbaar zijn en snel kunnen meedeinen op de golven van de veranderingen in de markt hebben de toekomst. Steeds sneller en doeltreffender kunnen inspelen op nieuwe en veranderende klantvragen. Dat is de reden waarom Agile mij zo boeit. Agile doorvoeren in alle lagen van een organisatie, van werkvloer tot en met de directie, en de verbinding leggen tussen deze lagen is nodig om een verandering duurzaam te laten zijn. Daarbij gaat het om veel meer dan het simpel invoeren van Scrum op de werkvloer. Agile Leadership, Agile Behaviour Transformation, Agile Governance zijn voor mij belangrijke begrippen om te komen tot echte verandering en een cultuur van continu blijven leren.

Ik ben energiek, vrolijk en gedreven. What you see is what you get. Ik houd van samenspel, gezonde competitie en plezier. Niet alleen op het werk, maar ook op het basketballveld of als er een bord- of kaartspel op tafel komt.

 

Back To Top